top of page

VISUALISERINGAR

Exterior-18.jpg
Logo
Om

Meistä

Tervetuloa WikiViziin

 

Olemme kumppanisi visioiden muuttamisessa todellisuudeksi.

Yhdistämällä edistynyttä 3D-mallinnusta ja vakuuttavia visualisointeja autamme sinua viemään projektisi visiosta seuraavalle tasolle.

Intohimomme on toimittaa kuvia ja ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vaikuta vaan myös auttavat sinua saavuttamaan suunnittelutavoitteesi.

Services

Palvelut

3D Mallinnus

3D-mallinnuksemme vievät konseptisi aivan uudelle tasolle. Käyttämällä uusimpia tekniikoita ja työkaluja luomme nopeasti ja vaivattomasti 3D-malleja, jotka auttavat sinua visualisoimaan projektisi kolmiulotteisessa mittakaavassa.

Olipa kyseessä rakennus, sisätilan järjestely tai tuote, 3D-mallinnuksemme on avain visuaaliseen ymmärrykseen suunnittelutyöstäsi.

Visualisoinnit

Käyttäen parhaita ja uusimpia työkaluja luomme vaikuttavia visualisointeja, kuten kuvia, animaatioita, 360 asteen panoramakokemuksia ja VR-elämyksiä. Visualisointiosaamisemme avulla pystymme muuttamaan ideasi realistisiksi ja vakuuttaviksi kuviksi. Huomattavalla yksityiskohdalla ja tarkkuudella visualisointimme välittävät suunnittelunäkemyksesi poikkeuksellisesti.

3D-skannaus dronen avulla

 

Hyödyntämällä huipputeknisiä droneja tarjoamme laadukkaita 3D-skannauksia alueista ja kiinteistöistä. Skannausten avulla voimme helposti tarjota tarkan 3D-mallin projektista.

Tämä palvelu tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen yleiskuvan projektialueestasi ja tuottaa arvokasta tietoa suunnitteluprosessiisi.

Piirustukset

Piirustuksemme tarjoavat selkeän polun projektillesi. Voimme auttaa sinua luomaan luonnos- ja konseptipiirustuksia visioillesi.

Viimeisimmän teknologian ja tarkkuuden avulla luomme tarkkoja piirustuksia, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä rakentamiselle, suunnittelulle ja kommunikaatiolle. Piirustuksemme tarjoavat vankan perustan suunnittelullesi.

Portfolio

Portfolio

Strandbrinken
Archviz, Stadium Tour
Lake house rendering
Kontakt

Yhteystiedot

  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Liity sähköpostilistallemme saadaksesi pääsyn hinnastoomme ja vastaanottaaksesi uutiskirjeitä.

Kiitos mielenkiinnostasi!

info@wikiviz.fi

Tel: +358 400502306

bottom of page